Gaaf voor Kinderen

Naar de première van Bibi & Tina 2

Gaaf voor Kinderen had in 2016 iets speciaals voor alle paardenliefhebbers! Afgelopen... Maak kans op premièrekaarten van de film Bibi & Tina 2: Liefde en diefstal op de manage.
Op 17 april 2016 vindt de première van Bibi en Tina 2 plaats op de manage van Anky van Grunsven in Erp! Naast dat je als eerste de film mag bekijken, krijg je ook een rondleiding over de manege en een meet and greet met Anky!
Bibi & Tina 2: Liefde en diefstal op de manege
Paardenmeisjes Bibi en Tina zijn terug! De voorbereidingen voor het gekostumeerde bal in Kasteel Frankenstein zijn in volle gang. Maar de stemming slaat om als er wordt ingebroken. De dieven hebben waardevolle schilderijen en de brillencollectie van Graaf Frankenstein gestolen. Ook is de sfeer op manege Martinshof verre van vrolijk, want er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp. Bibi en Tina maken een plan om de manege te promoten. Dan wordt Bibi voor het eerst verliefd… Op de knappe Tarik, die met zijn vier broers en zussen de manege volledig op de kop zet. Later wordt duidelijk dat Tarik ook nog een duister geheim met zich meedraagt.

 

AFGELOPEN - Maak kans op premièrekaarten op 17 april voor de film Bibi & Tina 2: Liefde en diefstal op de manage bij Anky van Grunsven op de manege.

 

 

Vul voor 10 april 2016 in waarom jij hier zo graag bij aanwezig wilt zijn.
De winnaar is Judith Schoof-van Dijl, zij schrijft op Facebook: "Dit is de grootste droom van onze dochter pleaaaasssssseeeee mogen we winnen zegt ze