Gaaf voor Kinderen

Magische familieshow Wonder School LIVE

Ken je Wardo? De verwonderaar, bekend van het TV-programma Wonder School bij RTL Telekids. Ik blijf mij verbazen over zijn wonderlijke trucs. En dat zou ik best wel eens live willen zien. Komt dát even goed uit dat Wardo naar de theaters komt met de unieke magische familieshow Wonder School  LIVE . Hij neemt je mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.  Reken maar dat het niet alleen gaaf voor kinderen is… maar ook voor ouders, opa’s en oma’s.

 


Pratend konijn
Wardo Wonder is ‘in het echt’ eigenlijk Nick Nielsen. Nick is tweevoudig  Nederlands kampioen goochelen,  presentator en programmamaker . Vanuit zijn passie voor magie heeft hij Wonderschool ontwikkeld.  In Wonderschool, eerst alleen op televisie maar nu ook in het theater, leert hij kinderen op een humoristische manier hoe zij zelf anderen kunnen verwonderen. 
In de show droomt Wardo ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken moet hij eerst een aantal wonderlijke  opdrachten vervullen.  Vergezeld door een  mysterieuze Hartendame, en een  pratend konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden de jonge verwonderaars veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ze hier en daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Foto: Otto van den Toorn


Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien  tijdens de Wonder School Afterparty.  

Zij, en alle andere kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.