Gaaf voor Kinderen

Als een prof naar de bowlingbaan

Jij kent ze vast ook wel… anderen die je maar niet kan verslaan met bowlen. Zij werpen de ene na de andere goede bowlingbal, terwijl jij op goed geluk lijkt te gooien. Naar de bowlingbaan gaan blijft gaaf, maar winnen is nóg leuker.

Wil jij nu eens zelf een keer alle strikes gooien en de held van de bowlingbaan zijn? Op maandag 29 februari 2016 verzorgt Lisanne Breeschoten unieke bowling clinics bij Partycentrum Silverstone. Lisanne is professioneel bowlster en maar liefst vier keer uitgeroepen tot bowlster van het jaar. Boek nu een plekje voor deze unieke clinic en de volgende keer dat jij met vrienden of familie gaat bowlen, ben jij degene die alle strikes gooit!

 Op maandag 29 februari kunnen jong en oud (vanaf 6 jaar) leren bowlen als een prof op de LED bowlingbanen van Partycentrum Silverstone. Professioneel bowlster Lisanne Breeschoten brengt spelers in de een uur durende clinic in groepjes van 20 personen op vier verschillende bowlingbanen alle ins en outs over bowling bij: van looplijnen van de baan tot de verschillende technieken en meer. De bowling clinics vinden plaats tussen 17:00 uur en 23:00 uur bij Partycentrum Silverstone. Lisanne geeft ieder uur een bowling clinic en er is voldoende ruimte om de zojuist geleerde technieken in praktijk te brengen.

Een bowling clinic kost €35,- per persoon inclusief een bittergarnituur. Reserveren kan telefonisch of per e-mail bij Silverstone: 020-497 38 58 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

WINNAARS: Christel H uit Nieuwland en Linda M uit IJmuiden.