Gaaf voor Kinderen

Freeks Wildlife Weken in Omniversum

Hier wil ik heen… Van 16 december 2013 t/m 5 januari 2014 presenteert het Haagse koepeltheater Omniversum ‘Freeks Wildlife Weken’ met zes prachtige grootbeeldfilms, ingeleid door de populaire bioloog. Ik vind én Freek gaaf én natuurfilms in Omniversum helemaal tof. Het thema Wildlife is bioloog dr. Freek Vonk op het lijf geschreven. Hij werkte al eerder samen met Omniversum, voor de grootbeeldfilm Flight of the Butterflies. Samen willen zij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de dieren en de natuur zodat zij in een duurzame samenleving kunnen leven.

Van Alaska tot Dino

Freek Vonk zal de zes grootbeeldfilms op zijn gebruikelijke enthousiaste manier toelichten. Dat gebeurt op film, voorafgaand aan de voorstellingen. Daarnaast krijgen alle bezoekers van Freeks Wildlife Weken een uniek, gratis boekje met veel wetenswaardigheden over de wilde dieren die in de films voorkomen. Freek Vonk is een van de auteurs. Het boekje is uit te klappen tot een poster van Freek en de wilde dieren.

Het thema van de zes grootbeeldfilms die van maandag 16 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 tussen 11.00 en 18.00 uur in Omniversum draaien is Wildlife. De zes prachtige films zijn Alaska: Spirit of the Wild, Born to Be Wild, Dinosaurs: Giants of Patagonia, Dolphins, The Living Sea en To the Arctic. Drie titels - Alaska, Dolphins en The Living Sea - kregen zelfs een Oscarnominatie.

Zaterdag 21 december, de eerste dag van de kerstvakantie, is Freek Vonk van 13.00 tot 16.00 uur in Omniversum voor een meet & greet met zijn fans. www.omniversum.nl