Gaaf voor Kinderen

Tina in Concert is #Tinafeestje!

Het tijdschrift Tina organiseert voor het eerst op 19 december een concert met niemand minder dan Nick & Simon als hoofd-act! Ook komen er speciale gastoptredens die geselecteerd zijn door Tina-lezeressen zelf.

Eerste concert

Het geheel nieuwe concept ‘Tina in concert’ geeft meisjes vanaf 7 jaar de mogelijkheid om hun eerste concert te beleven in een veilige en gezellige Tina sfeer. Natuurlijk zijn hun moeder, tante, vader, nichtje, zus, broer of gezellige buurvrouw ook van harte uitgenodigd. Samen kunnen ze zich verkleden in glitterend roze outfits, want special voor deze avond krijgt de witte kerst “a touch of pink”. Tijdens deze eerste editie op 19 december 2015 staan Nick & Simon samen met gasten op de Tina bühne in Ahoy met hun kerstshow Nick & Simon “I am dreaming of a white Christmas”.

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 3x 2 kaarten voor Tina in Concert weggeven!

 

Tina in concert is een megagroot feest met de coolste muziek, de beste artiesten, de allertofste lichtshows en heel veel Tina meiden! Op 19 december 2015 zijn niemand minder dan Nick & Simon de hoofdact van Tina in concert. En uiteraard komen er ook superleuke gastartiesten op bezoek om een deuntje mee te zingen. Wie dat zijn? Houd Tina in de gaten of ga naar www.tinainconcert.nl

Tina in Concert

Locatie: Ahoy Rotterdam

Datum: 19 december 2015 

Kaarten zijn te bestellen via: Tinainconcert.nl

Dresscode: glitterend roze

 

Hoe maak jij kans op 2 kaarten?

Geef antwoord op de vraag: Wat voor geschiedenis hebben Nick en Simon met het tijdschrift Tina?

Het antwoord en nog veel meer leuke weetjes kun je zien en horen in het filmpje:

https://www.tinainconcert.nl/nick-simon-vertellen-over-tina-in-concert/

Vul jouw antwoord voor 1 december in op onderstaand winformulier.