Gaaf voor Kinderen

Little People maand in Safaripark Beekse Bergen

Dit najaar kunnen kinderen op safari met Fisher-Price en Little People met de gloednieuwe collectie: Little People Zoo.

Zaterdag 7 november wordt de komst van de Little People Zoo collectie feestelijk gevierd in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, waarna het safaripark de gehele maand in het teken staat van Little People Zoo. Neem plaats in de speciale Little People Safaribus, speel met de nieuwe Grote Dieren Dierentuin speelset, het grote nijlpaard en de giraffe, en ga naar huis met een mooie dierenballon!

Tijdens de Little People dag kun je lekker spelen met het allernieuwste Little People speelgoed en je laten schminken als je favoriete dierentuindier. Kom je verkleed als je favoriete dier? Dan maak je kans op leuke Little People prijzen. Sla de Little People safari in de Little People safaribus niet over. Kom meer over je dierenvriendje te weten met het speciale Little People safariboekje, die je bij het instappen ontvangt.

Kun je er 7 november niet bij zijn? De hele maand november rijdt de Little People safaribus nog door Safaripark Beekse Bergen. Op maandag tot en met vrijdag vertrekt de bus om 10:30 uur vanaf halte 2. Op zaterdag en zondag vertrekt de bus maar liefst vier keer vanaf halte 2: om 10:30 uur, 12:00 uur, 14:00 uur en 15:30 uur. Vergeet je vooraf niet aan te melden voor de Little People safari in de Little People safaribus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..