Gaaf voor Kinderen

Spelen bij het Spellenspektakel

Het wordt wel ‘het grootste spellenevenement van Nederland’ genoemd. Een weekend lang (7 en 8 november 2015) een waar paradijs voor spelletjesfans, maar ook voor families en iedereen die op zoek is naar de beste spellen die dit najaar uitkomen, of die ene bijzondere editie van jouw lievelingsspel! Van bordspellen, tot miniatuur-, kaart- of gezelschapsspellen: je vindt het allemaal op Spellenspektakel.

Twee dagen lang strijkt dit spektakel neer in het Beursgebouw van Eindhoven. Naast speldemonstraties kun je meedoen aan workshops, wedstrijdtoernooien of op zoek gaan naar bijzondere tweedehands spellen. In de kinderhoek kunnen de jongsten zich opperbest vermaken.

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft 2x 2 gratis kaarten weg voor Spellenspektakel!

Voor een gezellig dagje uit met het gezin.

 

Bezoekers kunnen zich uren vermaken op de stands van de verschillende uitgevers.

999 Games, White Goblin Games, Tactic, The Game Master en Smart Games hebben hun deelname al bevestigd en vele namen zullen nog volgen.

SPELLENSPEKTAKEL 2015

Datum: 7 en 8 november 2015

Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur

Locatie: Beursgebouw Eindhoven

Voorverkoopprijs: € 10,50 voor volwassenen en € 4,- voor kinderen van t/m 12 jaar Kinderen tot 4 jaar gratis toegang. Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts aan Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.spellenspektakel.nl.

Maak kans op 2 gratis entreekaarten voor Spellenspektakel.

Vul op onderstaand winformulier de prijs is vaan een gezinsticket.

Je kunt tot 15 oktober 2015 meedoen.