Gaaf voor Kinderen

Creatief aan de slag

Heb jij het in je om een geweldig, spannend of bijzonder verhaal te bedenken? Of wil jij het liefst de hele dag tekenen en filmpjes maken? Dan is Cartoon Network op zoek naar jou. Tot en met 1 november kun je meedoen aan de wedstrijd Cartoon Network Studios Awards, waarmee je jouw talenten kunt laten zien. Ook organiseert Cartoon Network een aantal workshops in het land, waarbij je van professionals de fijne kneepjes van het vak leert.

Hoe teken je karakters?

Op de website Imaginationstudios.cartoonnetwork.nl leer je meer over karakters tekenen, animeren, stop motion enzovoorts. De categorieën zijn als volgt ingedeeld: karakter tekenen (4 t/m 8 jaar), script schrijven/storyboard maken (8 t/m 12 jaar) en animatie/live action opname (10 t/m 14 jaar).

Hoe teken je karakters, wat is een script, hoe maak je een storyboard, wat is stop motion en waar moet je op letten bij het maken van een video? TV-zender Cartoon Network organiseeert in samenwerking met JT bioscopen een workshop voor kinderen van 4-8 jaar en een workshop voor kinderen van 8-14 jaar in 4 vestigingen.

 

 

Wil jij meedoen aan deze leerzame en leuke workshop?

Laat ons weten waarom jij een plek in deze workshop verdient en op welke locatie en voor welke workshop jij graag in aanmerking komt.  

Per locatie zijn er twee workshops:

Tekenen voor kinderen van 4 – 8 jaar

Script en animatie voor kinderen van 8 – 14 jaar

Locaties waar de workshops worden georganiseerd:

19 september - JT Hoorn

3 oktober - JT Apeldoorn

10 oktober - JT Hilversum

17 oktober - JT Eindhoven

Je kunt tot 15 september 2015 je antwoord achterlaten.