Gaaf voor Kinderen

Casper en Emma in de bioscoop

Check de officiële trailer van ‘Casper en Emma - De bergen in’ eens. Dat belooft weer een spannend avontuur voor Casper, Emma en hun knuffels te worden. Een perfecte bioscoopfilm om met je gezin heen te gaan. Vanaf 1 juni 2017 in de bios.
Op reis met Welpje en Mevrouw Konijn
In het kort het verhaal: Casper en Emma gaan op vakantie. Natuurlijk gaan de (bewegende) knuffels Welpje en Mevrouw Konijn ook mee op reis. Dit keer gaan ze naar de bergen voor een avontuurlijk verblijf. Daar hoort wandelen in de bergen bij, en varen. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader.
Perfect gezin
Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s.
 
Wat wij zo gaaf vinden in deze film: de bewegende knuffels.

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag premièrekaarten in de Julianatoren voor de film Casper en Emma de bergen in weggeven.
 

Dit is de vierde 'Casper en Emma' film die de bioscoop in gaat en is tevens het vervolg op de gelijknamige TV-serie. 'Casper en Emma de Bergen in' wordt uitgebracht door Just4Kids.

Win de premièrekaarten op 28 mei in Julianatoren.
 
Met de premièrekaarten kun je ook gelijk Julianatoren bezoeken.
Het zijn 4 kaartjes op 28 mei 2017.

Inloop 09:30 uur
Start film: 10:00 uur
Na afloop: Gratis het park in.

Gave prijs?
Doe dan mee met de prijsvraag.
Vraag: Waarom wil jij graag winnen EN noem een andere winactie op Gaaf voor Kinderen.
 

De winnares woont in Gouda en is op de hoogte gebracht van de prijs.