Gaaf voor Kinderen

De Smurfen en het Verloren Dorp

De Smurfen…
Generaties groeien op met deze grappige blauwe wezentjes met hun witte mutsjes. De ene heeft een zwak voor Smurfin met haar mooie, lange haren. De ander voor Grote Smurf met zijn rode muts en broekje.

Eén ding is zeker: de avonturen van de Smurfen zijn altijd spannend en grappig.
Onze verwachtingen voor de nieuwe bioscoopfilm De Smurfen en het Verloren Dorp zijn dus hoog. Het is een echte familiefilm en draait vanaf 1 april 2017 in de Nederlandse bioscopen, in 3D. Dus net als Brilsmurf, brilletjes op!
Betoverend bos
In De Smurfen en het Verloren Dorp zie je alle bekende Smurfen terug, in een volledig geanimeerde 3D film. De lieve Smurfin gaat op pad in het mysterieuze en betoverde bos en doet daar met al haar blauwe vriendjes de grootste ontdekking ooit. Wat? Tja, dat is zeker voor Gargamel een groot geheim. Wil jij dat geheim ontdekken? Kom dan genieten van de nieuwe Smurfen bioscoopfilm.
 
De twee bioscoopkaartjes gaan naar Cindy Russon. Zij schrijft op Facebook bij de winactie: "Smurfin natuurlijk, met 1 man drie zoons en een mannelijk konijn ben ik ook de enige vrouw, dus vandaar dat Smurfin mijn favoriet is."