Creatief

Vleugels versieren

De magische wereld van elfjes… wij houden er van! Na het verzorgen van ons elfje in de Fairy Garden, hebben we een nieuw elfjes cadeau gehad. Ze heten Blossom en Tulip en ze hebben ieder een schattig bloemetje die ze helpt. Een leuk verhaal, maar we gaan eerst aan de slag met het versieren van de vleugels in dit elfjes-pakket.
Glitters
Het knutselpakket heet Shimmer Wing Fairies en in onze verpakking vinden we twee elfjes, twee bloemvormige hulpjes en vier paar doorschijnende vleugels. Verder drie glitter stiften, een haakje en heel veel gekleurde papiertjes. Aan de slag! Eerst vullen we de lijntjes in de vleugels met de glitterstift. Blinbling!

Je kunt natuurlijk het patroon aanhouden uit de omschrijving, wij combineren net wat kleurtjes anders en het resultaat is magisch! Het kleine bloemetje krijgt dezelfde vleugels, maar in het klein. Tulip ziet er nu prachtig uit en staat te stralen op haar houdertje. Nu aan de slag met de vleugels van Blossom. De glimmende papiertjes steek je met de haak in de geperforeerde vleugels. Prachtig! Ook dit elfje komt met haar bloemenhulpje op de standaard. Of… ik laat ze een rondje vliegen en verzin een magisch verhaal.

Er is ook een Shimmer Wing Fairies, Fairy Garden Playset waarbij je nóg meer kunt knutselen. En wat te denken van de Doors Playset van Shimmer Wing Fairies?