Gaaf voor Kinderen

Vakanties voor alle leeftijden

 

 

Op (zomer)vakantie met de kids is natuurlijk geweldig voor het hele gezin. Het grootste probleem is alleen vaak dat de kinderen bezig gehouden moeten worden. Wanneer dit niet gebeurt kan het vakantieplezier heel snel omslaan. Gelukkig zijn er genoeg hotels en bestemmingen waar de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

 

 

Fantastische kinderclub in Grand Park Lara

Grand Park Lara is een splinternieuw hotel dat haar deuren opende in april 2013. Het all inclusive hotel beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud. Zo is er voor de kinderen 6 dagen per week de Kids & Co club die driemaal per dag leuke activiteiten verzorgt en de kids vermaakt. Terwijl je kinderen in de goede handen van de Kids & Co club zijn, kunt jij heerlijk genieten op het privéstrand of in de spa. ’s Avonds is het goed dineren in één van de 4 restaurants en uitbuiken bij één van de 5 bars. Ook is er een aantal waterglijbanen waar de kinderen vele uren lol op kunnen beleven.

Waterpret in het Eftalia Splash Resort

De naam van het hotel zegt waarschijnlijk al genoeg, bij het Eftalia Splash Resort staat de vakantie vooral in het teken van waterplezier. Zowel voor jonge kinderen als de oudere kinderen is er genoeg aanbod. Een aquapark met 16 glijbanen, een piratenschip, de meerdere kinderzwembaden en de animatieteams zorgen voor meer dan voldoende vermaak.  Er is een animatieteam voor kinderen van 4 tot 12 jaar en een team voor jongeren van 13 tot 16 jaar. Verder kan je ook nog heerlijk genieten op het privéstrand van dit geweldige hotel.