Gaaf voor Kinderen

Nooitgedachtbeest in Elfenvallei

Wat ik altijd zo fijn vind aan een bioscoopbezoek? Dat ik voor de film waarvoor ik kom eerst voorstukjes van andere films te zien krijg en dus weer inspiratie voor het volgende biosbezoek. Toen ik de trailer van TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest zag, wist ik dus meteen: daar moet ik heen. Kijk maar even mee, want hier zie je de trailer.

Merkwaardig beest

Wat een raar, groot beest met groene ogen is het, hè?! Die maakt wel even indruk op mij. Zeker als het bioscoopbeeldvullend is…  De film TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest gaat dus over een oude mythe van een fabelachtig wezen. Deze legende wilk Faun, een goede vriendin van TinkerBell, uit gaan zoeken als zij vreemde brulgeluiden hoort. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. De verkenners-elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 2x 2 bioscoopkaarten voor TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest weggeven. 

 

Weet je trouwens dat je op het YouTube kanaal van Disney diverse trailers kunt bekijken?

Maak kans op die bioskaartjes een geef voor 24 december 2014 antwoord op de volgende vraag. Vraag: Vanaf welke datum is TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest in de Nederlandse bioscopen te zien.

Je kunt je antwoord op onderstaand winformulier invullen.

Meer winnen? Kijk bij Prijsvragen voor Kinderen.