Gaaf voor Kinderen

 Volg je ons al?

twittericoon

 

faceboekicoon

 

instagram logo-blog-thumb

Wat zoek je?

Magische klok


Wow, wij zagen de trailer van The House With A Clock In Its Walls (klik op de naam om de trailer ook te bekijken) en deze film willen wij in de bioscoop zien. Het ziet er magisch uit! En spannend. Toch is het een gezinsfilm en dus gaaf voor kinderen.

Tikkende klok
Als de ouders van Lewis zijn overleden gaat hij bij zijn Jonathan wonen. Dat betekent dat hij in een oud en krakend huis terecht komt. Dat heeft al iets spannends, helemaal als Lewis de mysterieuze tikkende klok hoort.

Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom. En ook de vriendelijke buurvrouw Zimmerman is anders. Er is in het huis iets magisch aan de gang! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.
 
The House With A Clock In Its Walls draait vanaf 27 september in de Nederlandse bioscopen.


Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht van ons.