Gaaf voor Kinderen

Sepp De Wolvenvriend

Na het zien van de trailer van Sepp De Wolvenvriend (je kunt ‘m hier bekijken:  https://tinyurl.com/jhdaq6x ) willen we deze film heel graag zien. Waanzinnig gaaf hoe de jongen Sepp bevriend raakt met een heuse wolf. De beelden zijn prachtig… een wolf in de sneeuw, bij kinderen. De film is een avontuurlijk wintersprookje van de Oscar-winnende regisseur Xavier Koller en is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi, namelijk Schellen Ursli.
Dierenfluisteraar
Het verhaal is leuk en gaat dus over Sepp. Hij kan heel goed met dieren omgaan, hij lijkt wel een dierenfluisteraar. Sepp verzorgt de kudde geiten van zijn ouders vol passie en helpt met hoeden door de bergen in de Alpen en melkt de geiten. Zijn familie maakt er kaas van. Maar dan, als de familie tegen de winter aan het bergdorp verlaat storten alle kazen het ravijn in. Een financieel drama voor de familie van Sepp. En dan is er ook nog een vervelend klasgenootje met zijn rijke vader die hen het leven zuur maakt. Ze proberen alles af te pakken wat hem lief is; de kazen, zijn geit en de traditionele bel die zijn oom speciaal voor Sepp’s verjaardag heeft gemaakt. Natuurlijk gaat dat niet gebeuren… Sepp, zijn vriendinnetje (met een moeilijke naam) én de wolf maken een spannend en spectaculair einde aan het avontuur. 
AFGELOPEN - 'Sepp De Wolvenvriend’ is vanaf 14 december 2016  in de Nederlandse bioscoop te zien.
Gaaf voor Kinderen geeft een dvd-box met drie wolvenfilms weg.
De jeugdfilm ‘Sepp De Wolvenvriend’ wordt in een Nederlandstalige versie vanaf 14 december uitgebracht in de bioscoop door Just Film Distribution.
 
Maak kans op een dvd-box met drie wolvenfilms. Welke films het zijn? Dat kun je zien als je hier klikt.
Noteer op het formulier of jij deze bioscoopfilm zou willen zien en zo ja waarom.
 
Er zijn dvd's boxen gestuurd naar: R. van Ek in Utrecht en L Kerlen in Zwaag.