Gaaf voor Kinderen

Lente Event

Zonder dat ik over het weer wil zeuren… maar, wat zijn we toe aan de lente. Van een bericht over het Lente Event word ik dus direct enthousiast. Dit evenement vindt plaats op 20 en 21 april 2013 in het Gelderse Druten. Het Lente Event is een gezellige beurs, geschikt om te bezoeken met het hele gezin. De pleinen, met ieder hun eigen thema, zullen samen het gevoel van de lente weergeven en hierbij staat gezelligheid centraal. De dagen van de beurs zullen ieder hun eigen thema mee krijgen. Zo staat er voor de zaterdag het thema ‘Kind’ gepland. Op deze dag komt Dirk Scheele het Lente Event bezoeken. Dirk Scheele, bekend van zijn theatervoorstellingen en het naar hem vernoemde kinderprogramma op Nick Jr., zal op zaterdagmiddag 20 april 2 mini concerten geven van zijn solo voorstelling “Z’n leukste liedjes”. Dit is een interactieve activiteit met kinderen waarin ruimte is voor verzoeknummers. Daarnaast zal er ook de gelegenheid zijn voor een Meet & Greet met Dirk Scheele.

Op zaterdag 20 april zal er een pyjamafeest worden gehouden, met een verhaaltje voor het slapen gaan. Dit wordt begeleid door Harald Timmer, kinderboeken schrijver en eigenaar van uitgeverij De Pareltuin. Daarnaast zal aan het Lente Event een kleurwedstrijd worden gekoppeld en kunnen kinderen heerlijk hun gang gaan in de met lucht gevulde klim- en glij attractie.

Ook aanwezig en zeker interessant voor mama’s… de lezing verzorgd door Irene W. Easton, schrijfster van het boek Moe is Moe. De entree is gratis en meer informatie over de beurs is terug te vinden op www.beeszevents.nl.