Gaaf voor Kinderen

Shrek de Musical

alt

De kaarten zijn al enige tijd in de verkoop, de omgeving rondom het RAI-theater kleurt al groen en op de website www.shrekdemusical.nl valt al van alles te lezen en te zien over deze bijzondere productie. Shrek is in het land! Op 16 oktober kreeg Gaaf voor Kinderen een voorproefje van deze verSHREKlijke familiemusical. We mochten vijf fragmenten zien in het prachtige, grootse decor in het vernieuwde RAI-theater. De orkestbak was gevuld en de prachtige live klanken galmenden door de zaal (waar wel 1650 plaatsen zijn) terwijl de jonge Shrek op zijn zevende verjaardag afscheid neemt van zijn ouders. Ook gaat de kleine Fiona weg bij haar ouders en wacht in de toren op haar sprookjesprins. Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt.

Lachwekkend is het fragment met Shrek (William Spaaij) en Fiona (Kim-Lian van der  Meij) vol scheten en boeren. Dit, en nog veel meer, maakt het een gave voorstelling voor jong en oud. Op ons Facebook-account staat een kort filmpje. 

Shrek de Musical is’ exclusief in het Amsterdamse RAI-theater te zien vanaf 26 oktober t/m 6 januari 2013. Nadat de megaproductie Londen en Noord-Amerika al in hoog tempo wist te veroveren, kan vanaf deze herfst het Nederlandse publiek van het prachtige verhaal getuige zijn. Shrek de Musical is spannend, soms ontroerend en neemt bovendien bestaande heilige huisjes in musicalland genadeloos op de hak. Ook de kaartverkoop is 'anders' want hier geldt vroegboeken is voordeliger dan last-minute. Wees er dus snel bij op shrek.seetickets.nl.