Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Eindeloos spelen met klei

 
De zachte klei van Play-Doh… als wij het weer uit de kast tevoorschijn halen wil zelfs mama meedoen. Het doet haar aan vroeger denken. Die geur, de zachte klei… heerlijk! Play-Doh bestaat al een poos! Dit jaar (in 2016) viert het kleimerk de 60ste verjaardag en kun je heel veel inspiratie en tips vinden op www.facebook.com/playdohwereld.
Play-Doh Bij De Tandarts
Wij spelen tandartsje. Of beter gezegd, ortho. Mondje open, tanden tellen en even goed controleren met het spiegeltje. Oh nee, er een gaatje! Dat wordt boren met de elektrische boor en dan gaan we voorzichtig die kies vullen met de zachte, witte Play-Doh vulling. Rustig aan met de pincet op de juiste plek brengen en dan afronden met wat Play-Dohtandpasta. Ook gaaf: Maak een slotjesbeugel over de tanden. Klaar! Dat wordt een mooi gebit. Het blijft leuk om te doen, telkens weer. Bekijk nog even het flimpje: https://youtu.be/LHQn41S7aOQ
Gaaf voor Kinderen  mag een Play-Doh Town centrum weggeven.
Wat kun je met deze set?
Play-Doh Town is de beste plek om te winkelen, pret te maken en te genieten. En het leuke is, je kan deze stad helemaal zelf bouwen! Van de klokkentoren tot en met de kapsels van de inwoners en de stadsvogels op de daken. Voordat de bewoners naar het centrum rijden, gaan ze eerst langs de garage om mooie wieldoppen en andere auto-onderdelen te maken. Vergeet niet een gekke baard te persen voor de monteur en tank een beetje Play-Doh benzine! Heb je trek? Ga dan naar het restaurant om Play-Doh eten te maken, van voorgerecht tot malle toetjes.
Stop tot slot even bij de bloemist en creëer een kleurrijk boeketje voor je vriend of vriendinnetje! Je kan de stad steeds weer opnieuw inrichten. Daardoor gaat het nooit vervelen en ontdek je altijd iets nieuws, dat is wat Play-Doh Town zo uniek maakt.