Gaaf voor Tieners

Hét geheim van een zuivere huid: 3 stappen in slechts 1 minuut!

Ongeveer 80% van de jongeren heeft te kampen met een min of meer uitgesproken onzuivere huid. Yep, pukkeltjes dus. Balen, maar je kunt er iets aan doen. Een huid met puistjes of mee-eters kan zorgen voor wat onzekerheid, maar je kunt nu de strijd aan en in drie stappen op weg naar een zuivere huid. De Skin Appeal Lijn van Louis Widmer is een effectieve gezichtsverzorgingslijn, speciaal geschikt voor iedereen die last heeft van een gemengde of vette huid met onzuiverheden.
Eenvoudig, snel en effectief
De producten van de Louis Widmer Skin Appeal lijn zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Deze zorgvuldig geselecteerde formules maken korte metten met mee-eters en puistjes, zonder irritatie of een te sterke uitdroging van de huid. De Skin Appeal producten zijn ook volledig vrij van parfum, kleurstoffen of andere irriterende stoffen.


In deze Kit worden drie producten gecombineerd en ga jij in drie stappen naar een zuivere huid:
Reinigen
Dat doe je met stap 1: Skin Appeal Lipo Sol Mousse voor een grondige reiniging.
Zuiveren
Dit is stap 2: Skin Appeal Lipo Sol Tonic voor een extra zuivere huid
Verzorgen & Kalmeren
Als laatst, verzorgen en kalmeren met Skin Appeal Sebo Fluid
Easy Come…Easy Go!

Puistjes en mee-eters zijn er vaak opeens, maar ze kunnen dus ook weer eenvoudig weg met een juiste én vooral doelgerichte aanpak. De nieuwe Skin Appeal Starter Kit van Louis Widmer is uitermate geschikt om kennis te maken met deze effectieve lijn in de strijd tegen puistjes en mee-eters.

De drie eenvoudige stappen reguleren de talgproductie en brengen de onzuivere en vette huid in slechts 4 tot 8 weken weer perfect in balans. Dit alles zonder het natuurlijke evenwicht van de huid te verstoren.

Het zelfvertrouwen neemt steeds verder toe, omdat de onzuivere huid er gaandeweg het gebruik weer gaaf, fris en gezond uitziet.