Gaaf voor Tieners

Feels Like Summer…

Yeah, alleen al de naam van de nieuwe zomergeur van s.Oliver geeft ons een vrolijk gevoel. De limited edition heet: Feels Like Summer.


Hoe ruikt deze zomer voor jou?
Bij s.Oliver spelen pioenroos, freesia en jasmijn de hoofdrol. Deze bloemen vind je in vloeibare vorm in het prachtige flesje met bloemendesign. Bloemig, zomers, speels - het verpakkingsontwerp van s.Oliver Feels Like Summer is net als het parfum zelf.

Opvallende bloemen in aquareltinten sieren zowel de flacon als de doos. Het fel roze van de bloemen zorgt voor een sterk kleurcontrast met het weelderige groen van de bladeren en illustreert de schoonheid van de natuur en haar aanstekelijke lichtheid en vreugde. Een kenmerkende look voor de huidige seizoensgeur!
Zoete en zomerse geur
Voel de zonnestralen op je huid, dwaal door een zee van bloemen en kom tot bloei en ga naar buiten. Een zoete en zomerse geur! Dit is de geur van de zomer.
Zonovergoten momenten vragen om een lichte geur die levensvreugde uitstraalt. s.Oliver Feels Like Summer opent met een heerlijk frisse topnoot van bessen, mandarijn en bergamot, die een gevoel van lichtheid en sublieme vreugde oproept.

De vrouwelijke hartnoot van pioenroos, jasmijn en fresia gaat samen met deze topnoot en creëert een fruitig-bloemig boeket dat de drager een ontspannen zomers gevoel geeft.

Zachte basisnoten van cederhout, amberhout en muskus zorgen voor een langdurige geurbeleving.

Laat die zalige zomer maar komen!