Gaaf voor Kinderen

Oliver in Enschede

Wie kent het verhaal over Oliver, de kerstklassieker van Charles Dicken’s niet? Dan moet je zeker verder lezen… ken je het verhaal wel? Dan smelt je hart vast al bij het idee dat Oliver! naar het theater terugkomt. En wel in de speciaal omgebouwde Wilmersberg Zaal in het Wilminktheater in Enschede.
Textielstad
Oliver! is het ontroerende verhaal van een jongen die zich staande moet houden in een arme textielstad. Een verhaal over goed en slecht, arm en rijk, ellende en vriendschap. Een troostrijke geschiedenis over het wrede lot en… de vrije wil. Een eigenzinnige versie met veel humor en prachtige liedjes.
Een voorstelling die werkelijk vol zit met het gevoel van kerst. Jong en oud staan op het toneel en geven een voorstelling waar menig bezoeker het niet droog bij kan houden.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft 4 kaarten weg voor Oliver! Zaal in het Wilminktheater in Enschede. 
Beleving voor jong en oud
Oliver! is een speciale versie, vertelt decorontwerper Olaf Mensink. "In een conventioneel theater speelt alles zich vóór het publiek af. Maar de Wilmersberg Zaal in het Muziekcentrum is een concertzaal en dat biedt de mogelijkheid voor een ander ontwerp en een andere beleving van het theater. Het is interessant omdat we het decor tussen de mensen in zetten. Er wordt tussen het publiek in gespeeld. Eigenlijk is het een catwalk door de zaal, daar zitten de mensen aan. Het bijzondere is dat je echt om je heen moet gaan kijken waar de scènes zich afspelen.”.
Je zit tijdens deze voorstelling dus werkelijk tussen het kerstgevoel.

OLIVER!
Van 25 t/m 29 december 2019 in het Wilminktheater Enschede.
Oliver! is een kerstuitje voor het hele gezin die tijdens de kerstvakantie zeker niet in de agenda mag ontbreken.

Maak kans op 4 kaarten!
Vraag: waarom wil jij graag deze voorstelling zien?

Winnaar: Gerda B. uit Enschede.