Gaaf voor Kinderen

Nieuwe bioscoopfilm met de Buurmannen

Buurman & Buurman klussen er al heel wat jaren op los. En het draait altijd weer op hilarisch geklungel uit.

Experimenteren

De nieuwe film met het leukste klus duo is terug in de bioscoop met: Buurman & Buurman Experimenteren er op los! Zoals altijd is, niets te gek voor deze grappige heren. Zo proberen Buurman & Buurman op een grappige manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine.

En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door…
Kortom, valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt. Een gezellige familiefilm!
 
Het filmavontuur vol gekke experimenten is weer voorzien met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!
Maak kans op 2 bioscoopkaartjes voor de film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! plus een leuk en educatief spel. 

Buurman & Buurman – Leren Combineren
Buurman & Buurman leren combineren is een leuk en educatief spel. Probeer spelenderwijs verschillende thema’s, zoals kleuren, vormen en objecten, bij elkaar te zoeken. Vind samen met Buurman & Buurman de juiste combinatie en plaats de pennen bij de thema’s die bij elkaar horen. Klopt je combinatie? Dan wordt het licht groen.
A JE TO!