Gaaf voor Kinderen

Solan & Ludwig gaan naar de maan

Just Film Distribution en Just4Kids brengen op 9 oktober de derde film uit de geliefde stop-motion trilogie Solan & Ludwig gaan naar de maan uit in de Nederlandse filmtheaters.
Ahhh, wij moeten nu bekennen dat wij Solan & Ludwig nog niet kenden. Tot nu dus. Het gaat over een ekster en een egel. Dat kan niet anders dan leuk worden…

Solan & Ludwig behoren tot de Noorse cartoonhistorie, oorspronkelijk getekend door wijlen Kjell Aukrust, het angstige egeltje Ludwig en de stoere ekster Solan. In dit nieuwe avontuur nemen Solan & Ludwig deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor.
 
Naar de maan
Solan & Ludwig wagen zich in de ruimte! Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Solan wordt ingeschakeld als dappere astronaut, maar niets loopt zoals gepland. Tijdens de gewaagde missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda’s onthuld en niets verloopt zoals het moet lopen... Kortom, het wordt een reis naar de maan vól verrassingen voor Solan & Ludwig!
 
 
Solan & Ludwig gaan naar de maan is de derde film in de stop-motion trilogie met de geliefde karakters van Flåklypa universe.
Vanaf 9 oktober 2019 in de filmtheaters.