Gaaf voor Kinderen

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

 

Bij ons thuis keken de kinderen graag naar Shaun het Schaap op tv. Ik ging er zelf vaak bij zitten, omdat ik de tekenfilm zo leuk vind. Wat kunnen we lachen om dat rare schaap, de zachtaardige hond en de gekke boer.
Voor iedereen die ook gek is op Shaun, is er goed nieuws. Shaun het Schaap komt naar de bioscoop!
De film heet Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap en draait vanaf  9 oktober in de bios. Kijk de trailer alvast even… dan weet je zeker dat de kinderen deze film willen zien.
Trailer van Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap!

Het verhaal
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.
Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in. 
 
 
Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap is de nieuwste film van de Aardman Studio’s en draait vanaf 9 oktober in de bioscoop.