Gaaf voor Kinderen

Spider-Man: Into the Spider-Verse


Nog even wachten, maar dan draait de nieuwe Spider-Man film in de bioscopen. Vanaf 20 december in de bios… Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Bekijk alvast de trailer van deze animatiefilm: https://www.youtube.com/watch?v=m_ptHsAvDMk

Dit is wat ik uit de trailer kan halen – en ik beken… ik ben geen Spider-Man-fan maar als ik dit zie dan wíl ik gewoon naar de bios voor deze film.
Het draait natuurlijk om Peter Parker. Hij redt de stad, werd verliefd en redde de stad nog een paar keer. Kortom, Peter werd een bekendheid, als Spider-Man. Inmiddels zijn er stripboeken, een cereal, een kerst-cd, ijs. Je kunt het zo gek niet bedenken en dat weet Spider-Man zelf ook, zo vertelt hij in de trailer.

Spider-People
Maar het draait nu dus niet alleen om Peter, maar ook om Miles Morales. Deze jongen wil ook de enige echte Spider-Man te zijn. Peter en Miles gaan samen de trucs van Spider-Man oefen, tot zij Gwen Stacy ontmoeten. De heldin uit een andere dimensie. En er verschijnen nog meer Spider-Men. De mannen vragen zich af hoeveel Spider-People er zijn.

Samen gaan zij op avontuur en redden in de tussentijd Brooklyn.
 
Deze Spider-Man film geeft een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort.

Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.
 
 
Deze geanimeerde versie van Spider-Man is voor een leeftijd van 6+ en komt ook in een Nederlands gesproken versie. In de Nederlandse versie worden stemmen ingesproken door: Holly Mae Brood, Ronnie Flex, Levi van Kempen, Thijs Römer, Fernando Halman, Derek de Lint, Edwin Jonker, Kim van Kooten, Frank Lammers en Buddy Vedder.