Gaaf voor Kinderen

Hotel Transsylvanië 3


De nieuwste film van de monsterlijke familie is vanaf 23 november 2018 digital beschikbaar en vanaf 28 november beschikbaar op DVD, Blu-ray, UHD 4K, On Demand en digitaal.

Heb je de film in de zomermaanden in de bioscoop gemist of wil je Hotel Transsylvanië 3 nóg een keer zien. Dat kan... Dracula en zijn vrienden zijn terug voor een nieuw avontuur!
 
Check de trailer en je wordt ook enthousiast:trailer: https://youtu.be/YV32l18ZIMg

Waar gaat de film over:
In deze nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met de monsterfamilie. Ze lijken wat eng… of anders. Maar ach, wat zijn ze leuk!
Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.
De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.


 
 
 
Zij spreken in:
De Nederlands gesproken film heeft de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad).