Gaaf voor Kinderen

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas

Ook dit jaar geven Ernst en Bobbie weer een show waarbij Sinterklaas langskomt. Wat een feest! De familievoorstelling heet Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. Dat klinkt natuurlijk al ‘spannend’ en de twee soepkippen gaan dus een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad!
Bowlen met de Sint
Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Dat hebben Ernst en Bobbie goed bedacht, haha. De Sint die gaat bowlen… Maar Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Oei, de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen… Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

 
Over de shows van Ernst en Bobbie
Van oktober 2016 tot en met mei 2017 staan Ernst en Bobbie weer op de bühne in de Nederlandse theaters met twee vrolijke shows voor het hele gezin. De Vakantieshow is een vrolijke, interactieve voorstelling, waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland. Dit doldwaze avontuur van de twee kinderhelden, bevat alle vertrouwde ingrediënten dat het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur en heel veel bekende liedjes en grappen voor jong en oud.
Medio november maakt de reguliere show ruim twee weken plaats voor de speciale Sinterklaasshow: Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. Hierin organiseren Ernst en Bobbie een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas, waarbij natuurlijk van alles mis gaat.

Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop van beide shows op www.ernstbobbie.nl.