Spellen

Tekenen met gekke pen

Ken je Pen Silly al? Deze grote pen met grappig gezicht ziet er niet alleen geinig uit, het is hilarisch om met de pen te tekenen. En het spel te spelen.
Tekenspel
Aan de slag met onze test van Pen Silly, een gek tekenspel voor jong en oud! Ai, geen batterijen in huis. Story of, bij ons thuis. Er moeten 3 AA batterijen in. Zodra die in huis zijn gaan we aan de slag met de grote pen.
Dit is de bedoeling. Teken de combinatie van een onderwerp en een beschrijving binnen een minuut… maar dan met de trillende Pen Silly pen. Hilarisch. Wij vinden het trouwens al heel grappig om elkaar gewoon een opdrachtje te geven om iets te tekenen.


Bij het tekenspel is het de bedoeling dat je een Onderwerp- en een Beschrijvingskaart pakt. Je zet de pen aan (ja, er zit een aan en uit knopje op… zelfs een knop waarbij de pen minder trilt). Dan ga je op het bijgeleverde gladde blad een combinatie van beiden tekenen. Je hand schudt zo met Pen Silly dat het lastig is om duidelijk te tekenen. Een bloem die vliegt? Een appel die springt? En de ander (of het team) moet raden wat het is, binnen de tijd. Whoehaahhh.

 

Je kunt Pen Silly o.a. kopen bij Bol.com.