Speelgoed

De Magische Speelboom

Okay, ik geef toe. Ik ben nu al jaloers op de winnaar van dit speelgoed. Als kind wilde ik maar wat graag zo’n speelboom. Wij hadden er thuis dus geen, maar zo’n boom met kamers en poppetjes leek mij zo geweldig! En met mij vinden velen dat nog steeds, want de Magische Speelboom is er nog altijd. Nu met de vrolijke figuren van Klorofil.
Boom mee op reis
Hét fantastische verrassingseffect van de speelboom zit ‘m in het bladerdak. Druk op het groene dak en plop… de boom opent zich en shot alle kamers van de ‘boomhut’. Een woonkamer, garage, keuken, badkamer en slaapkamer mét twee poppetjes. Een compact speelgoedsetje wat praktisch mee op reis kan.


Land van Klorofil
Deze versie van de Magische Speelboom is van Klorofil, een speciaal land waarin dieren in harmonie met de natuur leven. Bij de boom wordt een vos (met de naam Eliot) en beer (Ruby) geleverd, maar er zijn veel meer lieve en leuke Klorofil dieren. Zij leven in het Land van Klorofil en beleven er zo veel avonturen. Zoveel als ja als kind kan bedenken als je met de speelboom speelt. Verzin het maar; de dierenfamilies werken in de tuin, slapen in de speelboom, gaan met de bus of varen een stukje. Ze kunnen dankzij diverse speelsets ook op bezoek bij andere families in andere huizen. 

 


Fantaseer er op los
In de Magische Speelboom zijn veel activiteiten om te ontdekken: een lift die op en neer kan, een struik met een verborgen ruimte, een auto en een schommel. Het allerleukst is het om samen een verhaal te bedenken en na te spelen.

Bij deze Magische Speelboom wordt een gratis, online verhalenboekje geleverd die je kunt downloaden. Fantaseer er zelf ook lekker op los, pak de poppetjes en beleef avonturen. Dat is ook naast creatief spelen ook nog eens goed om de fijne motoriek te stimuleren.


Gaaf voor Kinderen is fan van deze Magische Speelboom van Klorofil.

 

 

 

 

Klorofil families komen vaak samen in de magische boom. Hier organiseren zijn feesten ter ere van de natuur zoals lente, geboorte en de eerste sneeuwval. Het verhaal is pas net begonnen want achter de bergen kunnen nog veel meer Klorofils zijn... Ga ze ontmoeten en laat ze vele avonturen beleven!


Bekijk deze Magische Speelboom via Kleine Giraf BV - distributeur van hippe baby-producten

Te koop bij o.a. Bol.com.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!