Speelgoed

Aahhh een spin!


Meestal hoor je een soort ‘angstkreet’ bij aahhh een spin! Maar bij zien van de YELLIES niet. Dit is echt een schattig spinnetje.
Wij ontvingen een houten box waarin een dier werd vervoerd. Onze stoere 9-jarige tester opende de doos en ontdekte een gele spin! Je zou denken, best eng. Maar Pien pakt de nieuwe spinsoort uit de box… en gaat spelen. Bekijk hier de video.

Huisdiertje
Haar reacties is precies zoals de YELLIES, zoals de  schattigste spinnen ever, heten, zouden willen. Het zijn nieuwe huis huisdiertjes. Wat op zich niet logisch is voor een spin. Maar deze spinnetjes reageren op geluid en luisteren dus naar hun baasje. Zoals een huisdier eigenlijk wel hoort te doen.
Lichtgevende oogjes
Onze gele Yellie rent meteen naar Pien toe als ze hem roept. Als grapje gaat hij heel hard rondjes draaien. Te grappig. Zijn oogjes worden ook nog eens groen.
Deze spin wordt niet de deur uit gezet, dit cute beestje mag mee naar haar kamer. En mee naar vriendinnen! Want als je meerdere Yellies bij elkaar zet, dan wordt het nog verrassender en leuker. 

 
Elke YELLIES heeft een uniek uiterlijk en persoonlijkheid. Die van ons gaat dus draaien.
 
De spinnen reageren op geluid. Je reageren op praten, roepen, klappen, zingen en op muziek (dat moet je zeker proberen… je ontdekt meteen het karakter van jouw spin). 
 
Hoe harder het geluid, hoe sneller ze gaan! 
 
Er zijn verschillende high-tech YELLIES. Om te sparen, om mee te spelen… of om iemand te laten schrikken.