Speelgoed

Ohhh orbeez en glitterslijm

De squishie-rages vliegen je om de oren. Van leuke taartpunten om in te knijpen tot slijmachtige knijpballen. Laatst ontvingen we weer iets nieuws: beadiballz en slimiballz.
Glitterslijm
Kleurrijke knijpproducten! Een feestje dus. Pien pakt een Slimiballz uit. Een knalgroene, zachte bal. Wauw. En dat is niet alles, de bal is gevuld met glitterslijm! Dat ziet er prachtig uit én wat kun je er geweldig in knijpen. Rare vormen maken en de bal komt steeds weer in z’n oude vorm terug. Als je er mee gooit, wordt het een soort schijf. Leuk dus om mee over te gooien. Bij ons viel de slimiballz buiten op de grond en is er wel wat minder mooi door geworden maar dat mag de knijp-in-de-bal-pret niet drukken.


Balletjes
De Slimiballz hoort bij de collectie van ORB Odditeez en zijn grondig getest op veiligheid. Wel zo’n fijn idee. In die collectie vind je ook de Beadibalzz, gevuld met gekleurde orbeez. Te leuk. Vooral de heldere bal met allemaal kleuren orbeez. Lekker kneden en knijpen maar. De ballen doen het goed als anti-stress knijpbal, dus het is ook een gaaf cadeau voor volwassenen.