Lifestyle

Wanneer is jouw knuffel jarig?

Knuffels, veel kinderen zijn er gek op. En dan bedoelen we niet een knuffel van papa of mama krijgen, maar zo’n lekkere zachte pluche. Bij ons thuis viel zo’n zachte knuffel met grote ogen erg in de smaak en voor we het wisten ontstond er een pluchen knuffels-familie bij het hoofdkussen. Iedere verjaardag werden er ‘Lumo Stars’ gevraagd.
Met de app
Wat deze knuffelige pluche Lumo Stars met hun grote ogen en superzachte vacht nu nog eens extra gaaf maakt, is de app. Met de Lumo Stars app en de QR-code, die op het kaartje bij de knuffel zitten, kun je ook digitaal met de knuffel spelen! Nóg leukers… je komt meer over de persoonlijkheid van jouw knuffel en de betoverende, speelse wereld van Lumo Stars te weten. Gaaf toch?!


Wanneer is jouw knuffel jarig?
Wij vinden het grappig om nu te weten wanneer onze knuffel jarig is. Hahah, dan kunnen we een feestje voor de knuffel geven. In de Lumo Stars app kun je niet alleen voor jouw knuffeltje zorgen door ze te wekken of rond bedtijd in te stoppen, maar je kunt ook met de knuffel spelen! Spring op de trampoline of kom te weten wat de favoriete hobby of het lievelingseten van jouw knuffel is. Wij snappen wel dat je dan dus steeds meer van deze knuffelachtige knuffels wilt hebben.


Kies je een eenhoorn, hond, katje, wolf, papegaai of toch een wolf of paard. Er zijn zoveel verschillende dieren en gekleurde vachten.
Kinderboek
Wat wij niet wisten… Lumo Stars zijn gebaseerd op het kinderboek Northern Brights. Ken jij dit boek? De knuffels zijn in Finland ontworpen. Deze diertjes nemen je mee in een magische wereld vol met besneeuwde bossen, ijzige landschappen en een betoverende sterrenhemel. Benieuwd naar wat jouw Lumo Stars zo bijzonder maakt? Download dan de gratis Lumo Stars app en scrol naar jouw knuffel.
Naast de pluche knuffels bevat de uitgebreide Lumo Stars collectie ook verzamelfiguurtjes, verrassingseieren, tassen, babyspeelgoed, spelletjes en puzzels.

Wil je een Lumo Stars online te kopen? Bij Bol.com is een uitgebreide collectie.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!