Lifestyle

Gaaf en heel handig... de Tac

Heb je al gehoord over The All Clip? Ook wel TAC genoemd. In maart 2017 werden wij benaderd door Taco van The All Clip. We bezochten de website www.theallclip.nl waarop meer over het handige en leuke product wordt uitgelegd en we spraken af zodat we de tactiviteiten van TAC konden ervaren. En reken maar dat wij overtuigd zijn van het gemak van en bouwplezier met dit multifunctionele clipje.


Multifunctioneel
Uitvinder Taco legt uit hoe het allemaal begon in 2013: “Tijdens het ophangen van de was met een gewone wasknijper viel het mij weer op hoe onhandig het is dat deze knijper maar aan één kant knijpt. Een dubbelzijdige knijper zou veel handiger zijn en het bleek te bestaan. Toch was het niet een wasknijpers die bij mijn ideeën over een dubbelzijdige knijper aansloot. Ik ging zelf tekenen en ontwerpen. Langzaam maar zeker is de Tac ontstaan. Méér dan een knijper om iets mee vast te houden.” Het unieke ontwerp met aan twee kanten een knijper blijkt multifunctioneel. Je kunt het natuurlijk gebruiken om de was mee op te hangen, maar ook om kabels bij elkaar te houden, in de tuin te gebruiken om takken bij elkaar te binden én je kunt er eindeloos mee bouwen. De Tac is namelijk ook erg gaaf als constructiespeelgoed. Een perfect product om altijd bij je te hebben en dus mee op reis te nemen.


Bouwen
De Tacs zijn in zes heldere kleuren verkrijgbaar: rood, oranje, geel, groen, blauw en grijs. Hiermee kun je leuk variëren en bouwen. Bedenkers Taco en Maikel hebben al met 12 Tacs (er zijn zakjes met 12 stuks) een windmolen en fiets gebouwd. Maar je kunt verder gaan; denk aan auto’s, poppetjes, bloemen, huisjes. Laat de fantasie de vrije loop.
Gaaf voor Kinderen voorspelt (of hoopt eigenlijk op) een hype. The All Clip is zo gaaf en handig!