Lifestyle

Familie look

De reacties van zoon (10) en dochter (7) zijn in eerste instantie totaal verschillend als deze moeder een leuke set kleding bij www.chaos-and-order.com bestelt. Met mijn dochter heb ik vaker een gelijkend setje kleding aan. Denk dan niet aan een complete outfit van hetzelfde, maar gewoon in eenzelfde printje. Dat vinden wij soms grappig. Zoonlief moet nog een beetje aan het idee wennen, maar deed eerder wel al een keer mee met een trui in dezelfde kleur als de jurk van zijn moeder en shirt met broek van zijn zusje. Stiekem vond hij dat toch wel gaaf.

Familie look
Natuurlijk is het voor hem niet cool om te zeggen dat we een beetje een familie look hebben als we een set kleding aanschaffen (papa wil zeker niet meedoen!). Maar toch... hij is om en kiest een blauwe, korte broek (dezelfde kleur als de jurk van mama en zus) met een groen met blauw t-shirt. Zijn kleine protest is als sneeuw voor de zon verdwenen als het pakket kleding binnen komt. Ieder pakt zijn eigen kledingstuk of setje en we gaan passen. Mees blijkt super enthousiast over de korte broek van zachte joggingstof. De kleur is prachtig fel blauw en in combinatie met het shirt staat dat hartstikke vrolijk. De jurken in blauw met een witte streep combineren leuk bij de jongensset. Het is nu echt niet zo dat we als een familie outfit door het leven gaan, maar het past wel grappig bij elkaar. Bovendien zijn we enthousiast over de soepel vallende stof en de mooie kleuren. Dat draagt dubbel fijn deze zomer.
Sale
De jurk van Pien heeft groene mouwen (inderdaad dezelfde kleur als Mees zijn shirt) en een polokraagje en dat staat keurig om haar hals. Maar wellicht niet helemaal luchtig zo in de zomermaanden. De jurk van Miss Chaos heeft wel een fijne ronde hals en prima luchtige korte mouw. De jurken-combi zal zeker vaak gedragen gaan worden. En, wij weten ook zeker dat wij vaker in de webshop van Chaos and Order zullen slagen. Verrassende kleding en vrolijke prints en kleuren. Daarnaast, soepele en comfortabale stof die ook na een heleboel keer wassen op kleur blijft. Reken maar, dat nu er sale is, wij nog voor een andere kleurcombinatie gaan kiezen!