Kinderboeken

Review: de Bieb-Bende Helden van de Nacht

Thijs uit Zaandijk won bij ons deel 9 van de Bieb-Bende. Hij schreef er deze prachtige review over:


Recensie Helden van de Nacht


Het boek Helden van de Nacht, deel 9 in de serie de Bieb-Bende, is opnieuw een geweldig boek wat gaat over de Bieb-Bende. Het is een dik boek, maar daar hou ik van. De Bieb bende staat uit een vriendengroep Luca, Sander, Melanie, Valerie, Roy en Tim. In dit boek proberen ze de Chinese hemelrijder Wang te redden en de Eeuwige Nacht te verdrijven die de Kwade Machten zijn begonnen. Ook probeert in dit boek George Hill ze te dwarsbomen, zodat hij zijn meesterplan kan uitvoeren.

Je blijft doorlezen in dit boek, en als je niet aan het lezen bent dan blijf je wel met vragen in je hoofd zitten waardoor je verder wil lezen. Wel is het handig om de eerdere delen de boeken van de Bieb Bende al te hebben gelezen omdat je dan bepaalde dingen weet. Bijvoorbeeld ken je de personages beter en hun eigenschappen. Maar ook dat je bijvoorbeeld weet waarom de Kwade Machten in het hoofd van Melanie zaten en dat je al weet wie George Hill is.

Dus als je van jeugdthrillers houdt en de andere boeken van deze serie heb gelezen dan is dit boek, net zoals de andere 8 boeken, geweldig."