Kinderboeken

nijntje puzzelboek

Voorlezen uit de boekjes van nijntje ís heerlijk. De zinnen lopen zo fijn op rijm. En dat is gaaf om naar te luisteren. Onze kinderen hebben er altijd van genoten.
Puzzelen
Nijntje ontwikkelt verder en gaat nu ook puzzelen. Zo kunnen kinderen met het nieuwe puzzelboek ‘nijntje logeert bij opa en oma’ zowel voorgelezen worden, als puzzelen. Het is een fijn, dik kartonnen boek en de puzzelstukken zijn lekker stevig.

4, 6 en 9 puzzelstukken
Op de eerste linker pagina lees je dat nijntje bij opa en oma gaat logeren en dat beer ook meegaat! De rechter bladzijde is een puzzel met vier stukken. Kleine kinderhandjes kunnen de kartonnen puzzelstukken goed vastbakken, mede dankzij het praktische openingetje. De volgende bladzijde telt ook vier puzzelstukken.
De derde puzzelpagina gaat over nijntjes terugkeer naar huis. De moeilijkheidsgraad van de puzzel loopt op naar zes stukken. Het is fijn dat de afbeelding van de te maken puzzel als voorbeeld op de onderkant staat.
De laatste twee puzzels van dit kartonboek telt negen puzzelstukken. Voor nog meer uitdaging voor kinderen. Wij vinden dit puzzelboek leuk, leerzaam en gezellig.
 
 
 
 
Het puzzelboek ‘nijntje logeert bij opa en oma’ is nu te verkrijgen in de boekhandel en bij Bol.com.