Games / DVD's

Winnaars dvd Casper en Emma

Vorige week stond dit op Facebook Gaaf voor Kinderen:
Ik weet dat er onder de volgers veel fans van Casper en Emma zijn.
Dus... ik geef 2 dvd's weg van:
CASPER EN EMMA - OP JACHT NAAR DE SCHAT
Sinds 22 oktober op dvd verkrijgbaar.
Vraag: hoe heten de knuffels van Casper en Emma?
Dit zijn de winnaars:
Marjolein van der Lei Welpje en Mevrouw konijn! ?
Wij hebben de film helaas niet kunnen zien in de bioscoop maar het zou mooi zijn een dvd te winnen!
Debby Schuller Dat zou een geweldig sintcadeautje zijn voor mij 6 jarige dochter Rosalie! Dol op Casper en Emma..elke avond even op netflix de serie kijken voor ze naar bed moet ??❤
 
Het verhaal gaat over:
Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!
De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!