Games / DVD's

CD De Leukste Kinderliedjes


Toen ik de informatie over het nieuwe album 'De Leukste Kinderliedjes' ontving dacht ik echt even: wie draait er nog cd’s? Tot voor kort deed ik dat zelf absoluut, en vaak. In de auto. Tot ik in een nieuwe auto ging rijden en er tot mijn grote schrik geen cd-speler in zat. Oei, en nu? Serieus, ik was echt even in paniek. Want hoe kon ik nou muziek gaan luisteren. De oplossing lag natuurlijk bij mijn smartphone.
Muziek op je kamer
Toch best vreemd dat ik dus zo snel al ‘om’ was en dacht dat er ‘niemand’ meer cd’s draait. Een poll op Facebook Gaaf voor Kinderen benadrukte dat nog eens extra.
Want er blijkt gewoon nog veel vraag naar cd’s te zijn. Juist op de kinderkamer. En toegegeven, daar worden bij ons thuis ook nog cd’s gedraaid. Al wordt de tablet ook steeds vaker gebruikt.

Terug naar de nieuwe cd: 'De Leukste Kinderliedjes'. Op dit album – wat zeker weten vaak en hard op de kinderkamer en/of in de auto gedraaid zal worden – staan hits van onder andere Maan, Nick & Simon, Sharon Doorson, Rein van Duivenboden & Vajen van den Bosch, Kinderen voor Kinderen en Hart Beat.