Games / DVD's

Sofia of Jake?

In de zomermaand juli heb ik lekker vakantie. Soms slaap ik dan uit, en soms dus niet. Wat fijn dan dat er juist in de zomervakantie leuke Disney Junior series op Disney Channel te zien zijn. Voor stoere jongens is er Jake en de Nooitgedachtland Piraten (vanaf 7 juli t/m 1 augustus elke maandag t/m vrijdag om 06.45 uur) en voor meiden is er Sofia het prinsesje ( elk weekend in juli dubbele afleveringen van Sofia om 07.00 uur).

Prinses of piraat

Maak kennis met de wondere wereld van Sofia het prinsesje. Als haar moeder met de Koning trouwt, wordt Sofia een echte prinses. Maar hoe gedraagt een prinses zich eigenlijk? Om dit te leren, gaat Sofia naar een speciale school. Daar leert ze alles over de eigenschappen die horen bij een echte prinses. En dat is niet altijd makkelijk! Gelukkig krijgt Sofia hulp van haar dierenvrienden, waar ze door een magische amulet mee kan praten.

Ga mee op avontuur met Jake, Cubby, Izzy en papegaai Skully! Op het eiland Nooitgedachtland zijn zij altijd op zoek naar schatten. Zodra zij die vinden, krijgen ze dikwijls te maken met de gemene Kapitein Haak en Meneer Vetje die de schatten maar al te graag stelen. Jake en zijn vrienden zullen de schatten terug moeten halen, maar daar moet jij ze wel bij helpen! Bij iedere hindernis die ze doorstaan verdienen Jake en zijn team gouden munten. Help hen met verzamelen en doe mee met deze interactieve schattenjacht!