Games / DVD's

Mees Kees op dvd

alt

De trailer van Mees Kees de film heb ik denk ik wel honderd keer bekeken op www.meeskeesdefilm.nl. Dat moet echt een te gave film zijn. Op de een of andere manier lukte het niet om de film samen met mijn ouders in de bioscoop te zien. Gelukkig is de dvd er nu! Dat vind ik extra gaaf, want mijn naam is Mees. Nog leuker wordt het als ik vertel dat ik samen met mijn vriendje Morris een ‘geheimtaal’ heb en we voor onze namen een ‘K’ zetten. Hij heet dus Korris en ik Kees… tja, Mees Kees dus ook. 

Verfilming

De succesvolle film Mees Kees is een verfilming naar de gelijknamige (en al even succesvolle) boeken van Mirjam Oldenhave. Kees is een jonge stagiair en moet voor het eerst voor de klas staan. Het wordt groep 6b. Tobias zit in deze klas en is eigenlijk wel blij met een nieuwe meester, na het zwangerschapsverlof van zijn juf. Kees weet nog niet helemaal hoe hij les moet geven, maar hij leert wel snel op een leuke manier met de kinderen om te gaan. Zo helpen deze kinderen hem met lesgeven.  De strenge directrice Dreus komt zo nu en dan om de hoek kijken, en dat levert komische momenten op.

Ik heb heerlijk onderuit op de bank gehangen bij de dvd van Mees Kees. Een echt feel good familiefilm!

Gaaf voor Kinderen met de dvd Mees Kees weggeven.

Winactie: maak kans op de dvd Mees Kees. Bekijk op de site meeskeesdefilm.nl de video’s en vul op het winformulier in welke van de vijf filmpjes jij het leukst vindt. Je kunt tot 20 februari 2013 meedoen.

Powered by BreezingForms