Babyspullen

Shampoo & Body bar voor baby's

Het huidje van een baby behandel je natuurlijk zo voorzichtig en zacht mogelijk. Dan kan het zoeken zijn naar de voor jou en je kindje juiste producten. Een tip van ons: de nieuwe Petit&Jolie Shampoo & Body bar. Alle producten van het merk zijn speciaal ontwikkeld voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen. De producten zijn BDIH gecertificeerd en bevatten geen parabenen, siliconen of synthetische ingrediënten.
Petit&Jolie is er voor iedereen die graag geniet van elkaar, van de natuur en van het leven, door hoogwaardige en 100% natuurlijke verzorgingsproducten aan te bieden.
Voor de allerkleinste

De afgelopen jaren is de wens van ouders naar meer duurzame babyproducten sterk gegroeid. Petit&Jolie kan deze trend alleen maar toe juichen. "Het is natuurlijk een super mooie ontwikkeling waar wij al jaren mee bezig zijn. Mede om die reden is de komst van een shampoo & body bar een fraaie toevoeging om duurzaamheid verder op de kaart te zetten", aldus het merk
Het assortiment van Petit&Jolie is uitgebreid met een fraaie shampoo & body bar. Deze bar is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid en is tevens super zacht. Natuurlijk is de bar gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en zonder zeep ingrediënten.
Wat tref je aan in de shampoo & body bar? Onder andere shea butter, die zachtheid aan de huid geeft. Vanzelfsprekend bevat de bar alleen maar ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat het geen micro plastics noch zeep ingrediënten.