Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Spellenspektakel 2018


Het grootste spellenevenement van Nederland viert haar 25-jarig jubileum, op 10 en 11 november tijdens het Spellenspektakel in het Beursgebouw Eindhoven.
Tijdens het Spellenspektakel is er van alles te doen. Je kunt de nieuwste spellen uitproberen, demonstraties volgen en deelnemen aan verschillende toernooien waarbij grote prijzen te winnen zijn. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal ingericht Kinderplein. Hier kunnen kinderen spellen spelen, maar ook knutselen en uitrusten. Net als voorgaande jaren zijn er tal van tweedehands spellen te koop, zodat naast de nieuwste spellen ook ieders favorieten van vroeger opnieuw gespeeld kunnen worden. Kortom, dit spellenevenement mag je niet missen! 
Wil jij nog beter worden in je favoriete spel?
De uitgevers geven je met alle plezier uitleg over hun (gloednieuwe) spellen. Bespreek je tactieken, achterhaal de tricks van je tegenstander en wie weet mag jij jezelf de winnaar noemen!
Ook zijn er verschillende spellenverenigingen en clubs aanwezig die meer kunnen vertellen over hun activiteiten. Dit biedt een ideale gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij de verschillende verenigingen en je hierbij aan te sluiten. 

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht van ons.