Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Slim rupsje

Co is een rups en wij vinden Co er gaaf uitzien. Maar Co is meer dan ‘alleen een rups’, het is één van de nieuwe educatieve speeltjes van Fisher-Price. Leerzaam spelen en ook nog eens de fijnmotorische vaardigheden stimuleren. Co-de-Rups is van alle markten thuis en daardoor ook Winnaar bij Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 4 & 5 jaar.

Leergierigheid
Terug naar Co-de-Rups. Co bestaat uit negen gemakkelijk aan elkaar te koppelen delen die peuters steeds anders kunnen ordenen om het speelgoed in een bepaalde richting te laten bewegen. Hij kan vooruit, naar links, naar rechts, wiebelen, dansen of een paar seconden wachten voordat hij weer gaat bewegen. Kleintjes kunnen de delen zo ordenen dat Co-de-Rups naar  het doel voortbeweegt die zij in de kamer hebben neergezet. De gemotoriseerde kop met lichtjes, geluidjes en knipperende ogen brengt CO-de-Rups tot leven! Deze rups stimuleert de leergierigheid, nu en later. 
Klaar... instellen... coderen!
Kinderen kunnen de delen aan elkaar koppelen - op ontelbaar veel manieren – en de rups gaat bewegen, precies die kant op die jij wilt. Dat is pas ordenen en coderen.
De mening van de jury: “Met Co-de-Rups leren de allerkleinsten spelenderwijs programmeren. Ze leren oorzaak en gevolg.” Toelichting ontwikkelingspsycholoog: "Het stimuleert het abstract en technisch redeneervermogen."
Meer zien? Check de video: https://www.youtube.com/watch?v=DVRioUwI5_I