Lifestyle

Luxe kindersieraden

altaltalt

Ohhh, is het enige dat ik uit kan brengen als ik het prachtige doosje open. Eerst was ik al stil door de mooie zilveren cadeauverpakking en het witte doosje met Lovy er op. En dan, kan ik alleen maar met glinsterende ogen kijken naar dat stralende hartje aan een zilveren ketting. Ohhh, wat gaaf! Wat mooi. Voorzichtig doen we het kettinkje om en het glimmende hartje met ernaast een kleine parel hangt ge-wel-dig om mijn nek. Ik ben de koning te rijk. Of beter gezegd, ik voel mij een heuse prinses. Nog beter: ik ben de koningin! Wat een waanzinnig cadeau. Ik ben dol op sieraden en alles wat glimt, maar dit kindersieraad is echt luxe en dus te gek.

Op de website van Lovy staan veel schitterende sieraden; van armbanden tot kettinkjes. Onder het kopje ‘speciaal voor…’ vonden wij al eerste communie sieraden, eerste verjaardag, kraamcadeau, bruidsmeisje en nu dus nieuw in de shop de kerstcollectie. Prachtig! Ik weet zeker dat ik mijn kristallen hartje echt niet alleen met de feestdagen in december draag. Ik wil dit kettinkje iedere dag om. Maar het is inderdaad wel een prachtig geschenk voor onder de kerstboom. Of, voor een verjaardag. Of, misschien wel van Sint.

Allerliefste kindjes

Lovy zijn kindersieraden van echt zilver, gemaakt door Laura. “Alle LOVY sieraden maak ik zelf in mijn eigen studio; handgemaakt van de mooiste materialen voor de allerliefste kindjes. LOVY (spreek je uit als là-vie) is een combinatie van de woorden lovelyen lucky, liefdevolle kindersieraden vol geluk”, aldus de creatieve eigenares. Ik weet zeker dat we regelmatig gaan shoppen bij Lovy, want ik heb ook schitterende oorbellen gezien. En armbanden. (Naam)Kettinkjes… Ik kom zeker terug, want ik love Lovy!

altaltalt