Lifestyle

Stoer, sterk en hip met Twins & Trackstyle

altalt

Als kleine fashionista is het tegenwoordig best zwaar. Want wat zijn er deze winter een gave laarzen te koop. Ik kan gewoon niet kiezen. En dan heb ik het niet eens alleen over welke kleur schoen ik wil, maar ook welk modelletje en detaillering. Ik weet best dat je niet alleen naar uiterlijk moet kijken en dat een laars ook goed moet lopen… en toch heb ik liever gewoon die combi. Gelukkig lukt dat met die te gekke collectie van Twins & Trackstyle. Naast de lengtematen kijken ze daar ook naar de breedtematen. Slim en goed voor mijn voeten. Ieder seizoen komen ze bij Twins & Trackstyle weer met innovatieve collecties en de allerbeste pasvorm.

Avontuur

Twins & Trackstyle zijn de belichaming van Ruw, Stoer, Sterk en Hip. Niets mag het avontuur in de weg staan! De schoenen zijn ook nog eens fashionable verantwoord. Ik heb een paar prachtige ruwe laarzen, in rood! Mijn lievelingskleur. Aan de bovenkant een print met roosjes. Lief en stoer tegelijk! Ik wandel zo weg op mijn nieuwe boots. Ze staan geweldig onder een broek, maar ook prachtig onder een rok of jurk. Helemaal hip!

Website

Wat ik echt een aanrader vindt, voordat je eindeloos in de stad op zoek gaat naar nieuwe schoenen, is een bezoek brengen aan de website van Twins & Trackstyle. Hier zie je precies welke schoenen er zijn voor peuters, kleuters en kids. Even zoeken, klikken en met de storelocator weet je waar jouw toekomstige schoenen te koop zijn.