Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Kleurrijke balletjes die aan elkaar plakken


Dat is gaaf: met Bunchems combineren wij bouwen en knutselen. Wij testen een Creation Pack met 60 Bunchems (balletjes) en ontdekken dat je met deze aan elkaar plakkende gekleurde balletjes heel veel kunt maken. Een lieveheersbeestje, libelle of slak. Je kunt eindeloos variëren en dat met zo weinig balletjes. Hele vreemde balletjes trouwens, van buigbaar kunststof en een soort haartjes. Die haartjes/stokjes druk je in elkaar en de balletjes blijven aan elkaar plakken.
Review Bunchems
Zoals gezegd testen wij een kleinere verpakking en we zijn verbaasd wat er allemaal mee kan. Met 60 gekleurde balletjes, van rood, groen, zwart en wit kunnen wij heel wat maken. Er zitten ook accessoires bij, vleugels, pootjes en ogen. We freubelen wat af en het handige is, je kunt het steeds opnieuw gebruiken. Wij zijn enthousiast! Vandaar dat wij het grote pakket het Bunchems Mega Pack weggeven aan een lezer. Wil jij nu al meer zien? Check dan de video’s op Spinmaster.

 

 

 

 

Krijgen de kids er geen genoeg van? Kies dan voor het uitgebreide Bunchems Mega Pack. Met dit pakket kunnen in totaal 36 verschillende 3D-creaties worden gemaakt, waaronder een uil, een beer, aapjes, auto’s en nog veel meer. Om al deze ontwerpen te bouwen, zitten er 350 Bunchems en 37 diverse accessoires in dit grote pakket.
Er is trouwens ook een Travel Easel: een handig koffertje (inclusief 150 Bunchems), waarmee de kinderen altijd en overal met hun Bunchems kunnen spelen.