Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Een hondje op je hoofd

“Ahhh, wat heb jij een lief hondje op je hoofd”, roept een klasgenootje als ik met mijn nieuwe diadeem in de klas zit. Op de strik staat inderdaad een te leuk hondje. Ik heb trouwens ook haarspeldjes en –elastiekjes met hetzelfde hondje. Een leuke roedel wordt het met diverse honden in mijn haar.

Honden en katjes

In diezelfde collectie, Studio Pets genaamd, zijn ook afbeeldingen van katjes verschenen. De Studio Pets collectie is ontstaan doordat mode fotografe Myrna Huijin in haar eigen woonkamer foto’s van haar huisdieren ging maken. De liefde voor mode en dieren heeft zij perfect gecombineerd in schattige en modieuze designer producten. Studio Pets zijn herkenbaar, onweerstaanbaar en creatief. Nadat de ontwerpen op onder andere wenskaarten, kalenders en sieraden tot grote successen leidde, is er nu de nieuwe lijn haarmode uit waarin katje Ginger en hondje Happy de hoofdrol spelen.

 

De Studio Pets collectie van Zenner bestaat uit diverse haaraccessoires en 3 beautyaccessoires. Zo zijn er verschillende soorten elastieken voorzien van bijvoorbeeld pom-poms, leuke stickertjes of in cable-vorm uitgevoerd. Door deze vorm krijg je geen afdruk van het elastiek in je haar zodra je deze er weer uithaalt! De klik-klaks, snapclips en diadeem met strik schuif je met gemak in je haar en zorgen voor een vrolijke look. De beautyaccessoires zijn een zachte borstel, een toilettasje en een manicuresetje.

 

 

De haar- en beautyaccessoires in de Studio Pets collectie van Zenner zijn uitgevoerd in de kleuren turkoois, mint, fuchsia en lichtroze.