Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Tijdelijke tattoo

 

Je kent ze natuurlijk wel… van die tattoo’s die kort blijven zitten.

Je krijgt ze wel eens bij een ijsje. Of ze zijn te koop in de winkel. Dan plak je voor even een dolfijn of piraat op je arm. Geinig! Ik denk dat dit de inspiratie is geweest voor de Belgische Katrien om tijdelijke tattoo’s te maken. In haar ontwerpstudio Grafischwerkt.be zijn diverse leuke modelletjes te vinden. Opvallend zijn echter de tijdelijke tattoo’s SOS – vind je kindje.

 

Kwijt!

Iedere ouder kent het vast… tijdens een uitstapje (of op het strand) ben je even je kind kwijt. De schrik slaat om je hart. Natuurlijk zijn er al diverse ‘uitvindingen’ gedaan om je kind te voorzien van jouw telefoonnummer, van polsbandjes tot bandana’s met opdruk. Zelf schrijven wij voor we een gezinsuitje maken nogal eens ons telefoonnummer met pen op de arm van dochter en zoon. Nou, dat kan nu dus anders… met een coole én waterproof tattoo! Deze blijven 3 tot 7 dagen zitten en zijn verkrijgbaar in diverse leuke printjes. Verwijderen? Dat gaat simpel en snel met babyolie of nagellak remover.

Geef je gewenste tekst en je telefoonnummer door aan Katrien en de tattoo’s worden voor je gemaakt. Oh ja, de tattoo is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.