Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

LEGO® Star Wars™: The Force Awakens™

Okay, Gaaf voor Kinderen moet bekennen dat wij (nog) geen Star Wars-kenners zijn. En toch, die nieuwste game LEGO® Star Wars™: The Force Awakens™ is supergaaf om op de Xbox 360 te spelen. Het is een gloednieuw Star Wars avontuur en heel herkenbaar als je de succesvolle film kent. Wil je meer zien? Bekijk de trailer via: https://youtu.be/gyJ0mNWvgIk
De combinatie van LEGO en Star Wars is natuurlijk gaaf! De game bevat verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens, die op een slimme en geestige LEGO® manier worden gebracht. Voor het eerst in een videogame kunnen spelers de nieuwe avonturen uit de Star Wars Melkweg beleven die zich afspelen in aanloop naar de film. Dit biedt extra inzicht in de personages en de meest memorabele momenten uit de film.

Bouwen en puzzels oplossen
Spelers kunnen nu deelnemen aan intense Blaster Battles en dekking zoeken achter objecten, terwijl zij de First Order terug drijven. Voor het eerst is het mogelijk om met Multi-Builds dezelfde stapel LEGO® stenen te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het bouwen en opnieuw bouwen van verschillende objecten om puzzels mee op te lossen en de game op verschillende manieren te spelen. Tot slot kunnen spelers de kick ervaren van op hoge snelheid vliegen als nooit tevoren. Ze kunnen iconische voertuigen besturen, zoals de legendarische Millennium Falcon, door arena-based luchtgevechten in de ruimte.

Mees laat weten: "In deze game kan je vechten met Luke Skywalker en DartH Vader en je kan met je vrienden spelen dat is grappig ook kan je helmen voor team krijgen en tuurlijk ook schietgevechten."

LEGO® Star Wars™: The Force Awakens is ontwikkeld door TT Games, wordt uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment en is nu beschikbaar voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem, PlayStation®3 computer entertainment systeem, PlayStation®Vita handheld entertainment systeem, Xbox One®, Xbox 360®, Nintendo´s Wii™ U systeem, Nintendo 3DS™, Windows PC en Mac en via de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch.