Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

25 jaar Kikker!

Ik houd van Kikker. Net zoveel als Kikker van Eend houdt. Ik heb boekjes van de bekende groene Kikker met rood/witte zwembroek, maar ik heb er ook een Kikker knuffel, een kliederschort en nu zelfs Kikker-postzegels. Vanwege het 25-jarig jubileum van Kikker brengt PostNL in 2014 tien verschillende postzegelvelletjes met illustraties van Kikker en zijn vriendjes. Elk postzegelvel bevat illustraties uit een ander Kikker-boek.

Jubileum

Het 25-jarig jubileum van Kikker wordt in 2014 gevierd met nieuwe producten, feestelijke activiteiten en bijzondere samenwerkingen. Het blijft dus niet alleen bij die postzegels. In het najaar brengt Theater Terra bijvoorbeeld de musical Kikker is jarig naar de theaters in Nederland en België. En van 17 t/m 26 maart vindt de 8e editie van de Kikkertiendaagse plaats. Tien dagen feest in alle boekhandels, bibliotheken, basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Meer Kikker

Het eerste boek van Kikker, Kikker is verliefd, verscheen in 1989. In de daaropvolgende jaren maakte Max Velthuijs twaalf prentenboeken over Kikker en zijn vrienden Haas, Varkentje, Eend, Rat en Beertje. Ondanks de soms ‘zware’ onderwerpen, zoals verdriet, angst, watersnood en de dood, weten Kikker en zijn vrienden van het leven te genieten.

Naast de twaalf prentenboeken bestaan er diverse omnibussen, karton- en foamboeken van Kikker. Tevens is er een babylijn en is diverse merchandise ontwikkeld. Bij HEMA zijn gepersonaliseerde Kikker-producten te bestellen. 

 

Gaaf om te weten:

Er zijn twee jubileumboeken voor jarige Kikker:

Kikker is jarig

Kikker wordt wakker.
Hij is vandaag jarig!
Daarom gaat hij al zijn vriendjes uitnodigen voor een feestje...

Kikker is jarig | kartonboek | doelgroep: peuters | verkoopprijs € 4,95 | leverbaar vanaf 25 februari


Het dikke verjaardagsboek van Kikker

‘Ben ik vandaag jarig?’ zei Kikker verbaasd. ‘Dat was ik helemaal vergeten.’
‘Maar wij niet!’ riepen zijn vrienden in koor.

Kikker is een vriend voor alle leeftijden.
Een oer-Hollandse held, over de hele wereld geliefd en hij wordt dit jaar
25 jaar jong!
Dat viert hij met een dik boek vol verhalen.
Lees het voor, beleef het mee, en vier de verjaardag van Kikker!

Het dikke verjaardagsboek van Kikker | omnibus | € 14,99 | leverbaar vanaf 25 februari 2014